EXTENDED WEEKEND IN MILAN 23/04/2019
Milano este cel mai important oraş din nordul Italiei, o metropolă plină de eleganţă şi de istorie, ce se bucură de nenumărate clădiri impresionante, aparţinând diferitor stiluri: de la palate neoclasice specific milaneze, la clădiri de birouri ultra moderne.Orasul este unul dintre orasele europene cel mai des vizitate. Acest lucru nu este de mirare, dat fiind faptul ca se pot intalni de toate: arta, opera, sport, mancare, locuri grozave de shopping si nu in ultimul rand, aventura. Exista cateva atractii turistice care pot vazute in capitala Lombardiei, in special: Duomo di MilanoThe Last Supper, Castelul Sforza, Teatro alla Scala, dar si altele asemenea. Daca alegeti sa vizitati intr-un timp scurt o mare parte din obiectivele turistice, sa aveti certitudinea ca veti ramane fascinati. In aceasta perioada, ne intoarcem in capitala modei, Milano, pentru un weekend foarte ieftin, sub 100 euro! 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Parcul Sempione - este un mare parc din Milano si este situat in centrul istoric al orasului.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Milano, cu plecari din Bucuresti si Timisoara in perioadele 03-06, 08-11 si 18-21 iunie 2019:

 

 

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 03-06 iunie, la hotelurile urmatoare: ♦♦ Hotel Principe Di Savoia ♦♦  Chateau Monfort​ ♦♦  Melia Milano​ ♦♦  Hotel degli Arcimboldi​ ♦♦  si  ♦♦ Hotel Glam Milano ♦♦  in conditii optime.

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?