EXTENDED WEEKEND IN NAPLES 21/01/2019
Napoli este cel mai mare oras din Italia de sud. Este una dintre capitalele regionale si se afla la mijlocul distantei dintre Vezuviu si zona vulcanica Campi Flegrei.Orasul a fost o colonie greaca cu numele de Neapoli sau noua cetate.Napoli a fost succesiv sub stapanire romana, bizantina, normanda, iar centrul istoric al orasului incepand din anul 1995, face parte din patrimoniul mondial si este una dintre cele mai mari centre urbane de pe aceata lista.Cele mai vizitate obiective turistice sunt reprezentate de: Royal Palace of Naples , Naples National Archaeological Museum, Ovo Castle, Museo Cappella Sansevero​.Bineinteles puteti sa va documentati cu privire la atractiile turistice dar si programul acestora, fiind informati despre noile schimbari de actualitate.Nu este timp de pierdut, sa vizitam renumitul oras Napoili impreuna !

Rezultatul zborurilor catre Napoli, in perioadele: 16-20 februarie si 09-12martie 2019:

Rezultatul cazarii la hotelurile: ♦♦ Romeo Hotel ♦ Royal Continental Hotel​ ♦ Palazzo Caracciolo Napoli​ ♦♦  in perioada februarie-martie:

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?