EXTENDED WEEKEND IN PARIS 20/07/2019
O asezare importanta timp de mai bine de doua milenii, Parisul de astazi este unul dintre cele mai importante centre culturale si de afaceri din lume iar influenta pe care o exercita in media, moda, stiinta, arta, divertisment si multe alte domenii contribuie impreuna la statutul pe care-l ocupa ca unul dintre cele mai importante orase de pe glob. Nucleul istoric al Parisului este Île de la Cite, o insula mica locuita în antichitate de tribul pariziilor care întemeiasera în zona un mic sat de pescari. Astazi cea mai mare parte din insula este ocupata de impresionantul Palais de Justice si de catedrala Notre-Dame de Paris.Caracteristicile majore ale Parisului sunt cheiurile strajuite de copaci de-a lungul Senei - în special pe malul stang cu vanzatorii ambulanti de carti, podurile istorice care traverseaza Sena, celebrele bulevarde precum Champs-Elysees, precum si numeroase alte cladiri si monumente celebre, dintre care multe sunt înscrise în Patrimoniul mondial UNESCO. De asemenea, Parisul poate fi o destinație de orice fel: va puteti petrece aici luna de miere, că doar e orașul îndrăgostiților, un city break cu copiii la Disneyland, va puteti trimite părinții într-o vacanță cadou de neuitat sau, pur și simplu, o escapadă dacă v-ati plictisit de casă și vreti să vedeti și altceva.

 

 

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Muzeul Luvru -  cel mai mare muzeu de istorie și artă din Franța și unul dintre cele mai importante muzee din lume. 

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Paris, ruta Cluj-Paris in perioada 20-23 septembrie 2019:

 

Ofertele de cazare selectate: ♦♦ Mercure Paris Centre Tour Eiffel ♦♦  Novotel Paris Les Halles​ ♦♦  Novotel Paris Gare De Lyon​ ♦♦  Crowne Plaza Paris Republique ♦♦   si   ♦♦ Hotel Concorde Montparnasse​ ♦♦   in conditii optime de cazare !

 

 

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?