EXTENDED WEEKEND IN PROVENCE 15/05/2019
Cu unele dintre cele mai deosebite locuri din Franta, Provence are peisaje si multe puncte de atractie pentru a-i satisface si pe cei mai exigenti vizitatori. Printre muntii spectaculosi din Alpi, lanurile de lavanda, satele medievale inconjurate de podgorii si de plantatii de maslini, plajele de la Mediterana si multe alte atractii, exista o mare varietate de lucruri de care sa va bucurati sau va puteti relaxa pur si simplu pe faimoasele plaje de pe Riviera! Provence are mai mult soare decat oricare alta regiune din Franta si in general, este cald din martie pana in octombrie. Prin urmare, este o destinatie vizitata in cea mai mare parte a anului si chiar si in afara sezonului. Printre cele mai impresionante atractii turistice: Cheile Verdonului, Palais des Papes, Bazilica Notre-Dame de la Garde, Castelul If, Podul Saint Bénézet si Mercantour National Park.

 

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai impresionante atractii turistice: Bazilica Notre-Dame de la Garde -  o bazilică mare în cel mai înalt punct din oraș, încoronată de statuia aurie a Fecioarei Maria, de Lequesne.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Marsilia, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioada 02-09 octombrie 2019:

 

 

 

Oferte de cazare selectate (perioada 02-09 octombrie): ♦♦ Sofitel Marseille Vieux-Port ♦  InterContinental Marseille - Hotel Dieu​ ♦  Radisson Blu Hotel Marseille Vieux Port​ ♦  Novotel Marseille Vieux Port​ ♦  si  ♦ Novotel Suites Marseille Centre Euromed​ ♦♦  in conditii excelente !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?