EXTENDED WEEKEND IN TEL AVIV AND JERUSALEM 18/05/2019
Tel Aviv este după Ierusalim, cel mai mare oraș din Israel, centru economic, de afaceri și cultural al țării. Este un oraș cu un ritm de viața alert și cu multe locuri de agrement. Aici se află sediile principale ale băncilor și ziarelor israeliene, de asemenea jumătate din marile companii și locurile de muncă ale unui sfert din populația activă a Israelului. Clima este mediteraneeana, verile fiind fierbinti, iernile reci si ploioase, iar toamnele si primaverile mai confortabile.Multi din cei care vin in Tel Aviv o fac pentru a descoperi un Israel modern, pentru a intelege miracolul acestui stat atat de nou, dar si pentru a vizita obiectivele turistice de aici. Este si un loc ideal de pornire pentru cei care vor sa mearga si in alte orase, sate si statiuni israeliene. Puteti incepe vizitarea Tel Avivului cu o vizita in Jaffa, vechea parte araba, astazi mult schimbata si modernizata, un loc avand o atmosfera aparte, cu multe case vechi, bulevarde, localuri si cafenele traditionale, mici magazine si piete, cateva obiective culturale. Principalele obiective turistice ale orasului: Tel Aviv Museum of Art, Port of Jaffa, Yarkon Park, Beit Hatfutsot, Eretz Israel Museum dar si altele. Astazi va propunem un weekend prelungit, de vara, in Tel Aviv si Ierusalim. Pentru zborul dus-intors, operat de Wizz Air, cele 3 nopti de cazare si transferul intre cele doua orase, vei plati aproximativ 150 euro/persoana.

 

 

 

 

 

Doua dintre cele mai vizitate atractii turistice: Tel Aviv Museum of Art - un muzeu cu colecție internațională de artă modernă și contemporană, plus grădină cu sculpturi. Port of Jaffa - centru cultural și culinar în oraș antic și port pescăresc datând din secolul al VIII-lea î.e.n.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Tel Aviv, cu plecari din Craiova, Cluj si Timisoara in perioadele 07-10, 22-25 iunie si 20-23 iulie 2019:

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ The Diaghilev Live Art Suites Hotel ★  Herods Tel Aviv By The Beach​ ★  Dan Panorama Tel Aviv Hotel​ ★  Hilton Tel Aviv Hotel​ ★  si  ★ Dan Tel Aviv Hotel​ ★★  in perioada 07-10 iunie, in conditii optime !

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?