EXTENDED WEEKEND IN TOSCANA 17/04/2019
Recunoscuta mai ales pentru Turnul Inclinat, si arta desavarsita, Pisa, capitala provinciei Pisa, se intinde de la raul Arno in Toscana si pana la Marea Liguriana. De va fi sa alegeti Pisa drept destinatie de vacanta, va vom ghida pasii in ceea ce, fara indoiala ca veti considera a fi, o adevarata calatorie in lumea eruditiei. Bogata in istorie, Pisa se lauda cu nenumarate bijuterii arhitectonice impodobite cu decoratiuni laborioase, motiv pentru care se spune despre Pisa ca este locul de origine al Inaltei Academii de Arte si a Universitatii din Pisa - care s-a bucurat de un renume considerabil in timpul Renasterii. Resursele financiare stranse din practicarea comertului si a industriilor usoare le-au inlesnit autoritatilor sa investeasca sume importante in turism astfel ca numarul hotelurilor moderne sau al atractiilor turistice in voga a crescut in ultimii ani. Prin urmare, indiferent ca alegeti sa stati la un hotel care sa fie usor de gasit sau care sa fie localizat intr-o zona care se dezvolta rapid, gama larga de hoteluri ofertate in Pisa se ridica la standardele ridicate fie de intreprinzatorii veniti aici cu afaceri sau de cei mai dificili turisti. Printre cele mai cunoscute obiective turistice: Turnul Din Pisa, Piazza dei Miracoli, Cattedrale di Pisa, Dolmenweb, Natural Park Migliarino San Rossore, Palazzo Blu si Orto botanico di Pisa. Astazi va propunem sa va petreceti concediul in Pisa, o poarta de intrare in frumoasa zona Toscana. Daca alegeti aceasta destinatie, puteti vizita si Val d’Orcia, Lucca, regiunea viticola Chianti, Siena sau Florenta cu un buget echilibrat !

 

 

 

 

Doua dintre cele mai vizitate obiective turistice ale orasului: Turnul Din Pisa - cea mai faimoasă clădire înclinată din lume și punctul de reper al orașului Pisa din Italia. Piazza dei Miracoli - un spațiu verde care găzduiește emblematicul turn înclinat și catedrala din marmură din Pisa.

► Va recomandam sa va informati cu privire la programul de vizita.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Pisa, ruta Bucuresti-Pisa in perioada 20-27 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Grand Hotel Bonanno ♦♦  NH Pisa ♦♦  San Ranieri Hotel​ ♦♦  Hotel Alessandro Della Spina ♦♦  si  ♦♦ Grand Hotel Duomo​ ♦♦  in perioada 20-27 iunie:

► Va propunem sa faceti rezervare din timp si sa va informati din timp cu privire la locurile disponibile.

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?