EXTENDED WEEKEND IN VIENNA 13/05/2019




Viena, capitala Austriei si provincie federala, este situata in nord-estul tarii pe malurile Dunarii si este inconjurata de frumusetile naturale ale regiunii Wachau si de padurile vieneze (Wiener Wald), supranumite si "Plamanii Vienei". Avand numeroase spatii verzi si parcuri frumos amenajate, Viena este un oras foarte agreabil.Este numita si capitala culturala a Europei, este o metropola cu un farmec aparte, ce se bucura de o infrastructura deosebita, fiind in acelasi timp un oras sigur si foarte curat.Pe langa monumente si latura sa plina de istorie, orasul ofera turistilor peisaje unice montane si o plenitudine de atractii culturale: teatru clasic sau modern, opera sau opereta, film sau festivale de dans, expozitii si concerte. Incepem saptamana cu un weekend prelungit in Viena. Aproximativ 130 euro/persoana va vor costa zborul dus-intors cu Tarom/Wizz Air si cele 3 nopti de cazare in hotel de 4 stele! Zborurile sunt disponibile din Bucuresti si Cluj !

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai impresionante atractii turistice: Muzeul Albertina -  Denumirea muzeului provine de la fondatorul său, Prințul Albert de Saxonia, Duce de Teschen.In sălile palatului-muzeu sunt expuse peste 65.000 de desene și aproximativ un milion de lucrări de grafică, de la vechii maeștri la artiști moderni.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Viena, cu plecari din Bucuresti si Cluj in perioadele 12-15 iunie, 20-23 iulie si 24-27 august 2019:

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Hotel Astoria Vienna ★★  Mercure Wien Zentrum​ ★★  Hilton Vienna Plaza​ ★★  K+K Palais Hotel ★★  si  ★★ Hotel Royal Vienna​ ★★  in perioada 12-15 iunie:

 

 

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?