FEBRUARY 14, VALENTINE'S DAY IN PARIS 08/02/2019
Paris este capitala si cel mai mare oras al Frantei, fiind, impreuna cu suburbiile sale, si capitala regiunii Ile-de-France, cel mai dinamic centru economic al tarii. Orasul este un important centru cultural, de afaceri si politic al lumii si este renumit pentru arhitectura sa neo-clasica, ca si pentru influenta sa majora in moda, arte si chiar gastronomie.Unele dintre cele mai cunoscute obiective turistice sunt: catedrala Notre Dame de Paris , Turnul Eiffel , Arcul de Triumf al lui Napoleon, biserica Sacré Cœur de pe dealul Montmartre, muzeul Luvru, Gradinile Tuileries, Champs-Elysées, Place de l"Étoile si La Défense.Parisul a fost mereu o destinatie preferata de comercianti, studenti si pelerini, dar adevaratul turism a inceput pe scara larga dupa aparitia caii ferate in 1848. Una dintre atractii au fost expozitiile universale, pentru care s-au construit multe monumente.Capitala Frantei a devenit de ceva vreme destinatia preferata a indragostitilor din intreaga lume. Cunoscut si ca “Orasul Luminilor”, orasul este considerat unul dintre cele mai romantice orase ale lumii. In Paris, de Valentine's Day toate cuplurile prefera in mod deosebit sa serveasca o cina romantica sub clar de luna.Daca sunteti curios cum v-ati simti petrecand aceasta zi de neuitat intr-un oras fermecator ca Parisul, noi va propunem sa-l vizitam impreuna !

 

Informatii cu privire la zboruri: destinatia Paris, ruta Bucuresti-Paris in perioada 12-16 februarie si ruta Cluj-Paris in perioada 12-15 februarie 2019:

 

Am selectionat atentie pentru dumneavoastra, cele mai moderne, cautate si romantice unitati de cazare: ♦♦ Hotel Regina Louvre ♦  Le Meurice​ ♦  Four Seasons Hotel George V Paris  ♦  La Maison Favart​ ♦  Intercontinental Paris-Avenue Marceau​ ♦  si ♦  Hotel De Sers Champs Elysees Paris​  ♦ 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?