FESTIVAL JAZZ À SAINT-GERMAIN DES PRES 02/03/2019
Paris este capitala si cel mai mare oras al Frantei, fiind, impreuna cu suburbiile sale, si capitala regiunii Ile-de-France, cel mai dinamic centru economic al tarii. Orasul este un important centru cultural, de afaceri si politic al lumii si este renumit pentru arhitectura sa neo-clasica, ca si pentru influenta sa majora in moda, arte si chiar gastronomie. Cunoscut si ca “Orasul Luminilor”, Parisul este considerat unul dintre cele mai romantice orase ale lumii.Unele dintre cele mai cunoscute obiective turistice sunt: catedrala Notre Dame de Paris , Turnul Eiffel , Arcul de Triumf al lui Napoleon, biserica Sacré Cœur de pe dealul Montmartre, muzeul Luvru, Gradinile Tuileries, Champs-Elysées, Place de l"Étoile si La Défense.Parisul a fost mereu o destinatie preferata de comercianti, studenti si pelerini, dar adevaratul turism a inceput pe scara larga dupa aparitia caii ferate in 1848. Una dintre atractii au fost expozitiile universale, pentru care s-au construit multe monumente.Capitala Frantei a devenit de ceva vreme destinatia preferata a indragostitilor din intreaga lume. De foarte putin timp am aflat de  ♦ Festival Jazz à Saint-Germain-des-Prés  ♦. Lansat în anul 2001, acest festival de la Paris are loc anual, în luna mai. Acesta prezintă concerte uimitoare și talentul unor artiști tineri, mai ales din Franța, dar și din restul lumii. De-a lungul acestor ani, acesta era locul unde puteai privi și asculta Norah Jones, Manu Dibango, Michel Portal, Lucky Peterson, Kenny Barron si multe altele. Fiecare reprezentație este întotdeauna urmata de o locație spectaculoasă: Saint-Germain-des-Prés, Odeon theather, Descartes Universitatea din Paris, Maison des Oceane. Programul este împărțit în mai multe categorii: programul de zi cu zi, seara, concursul tinerelor talente, jazz femei, Jazz n'chat, amatori. Același lucru este cu artisti. Noi talente, alegerea specială a festivalului, invitatul de onoare, album de presă, grupuri vocale de amatori. In cateva cuvinte, festivalul nu este doar un eveniment muzical. Saint Germain des Prés Jazz este o comoară culturală unde veți găsi conferințe, clase de jazz, chaturi, expoziții.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Paris, ruta Bucuresti-Paris in perioada 15-28 mai 2019:

 

Ofertele de cazare selectate: ★★★ Novotel Paris Les Halles ★  The Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe​ ★  Hotel Scribe Paris Opera by Sofitel​ ★  Hotel Napoleon Paris​ ★   si  ★  Castille Paris - Starhotels Collezione ★★★

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?