A FEW DAYS IN ATHENS AND METEORA 16/02/2019
Atena este capitala Greciei si a cunoscut o evolutie glorioasă, mai ales în Grecia Antică.Oraşul îsi ia denumirea de la zeita Atena, care simbolizează în mitologia greacă întelepciunea.Legenda spune că zeii Atena si Ares au descoperit orasul si se certau pentru a pune stăpânire pe el. Ares a oferit locuitorilor un cal pentru război, iar Atena a îmblânzit calul şi a dăruit măslinul.In prezent aceasta destinatie cuprinde o multitudine de elemente turistice si de atractii care pot oferi oricarui vzitator o fascinatie deosebita.Obiectivele turistice cele mai des cautate si vizitate sunt: Acropolis of Athens, Parthenon, Syntagma Square​ dar si altele.Insa cea mai renumita atractie ramane Acropolis of Athens sau in traducere: Acropola din Atena care a fost înscrisă în anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.Va propunem sa incercati si ceva nou: Revenim cu o idee de vacanta catre unul dintre locurile noastre preferate, un loc de o frumusete rara, Meteora! Despre un loc care arata atat de deosebit, e mai greu sa ne gasim cuvintele potrivite.Meteora a castigat Traveler's Choice in 2015 pe TripAdvisor si este inclusa pe lista celor mai frumoase destinatii turistice din lume. Este, intr-adevar, una dintre minunile lumii, si nu ii va lua foarte mult timp ca sa va convinga de acest lucru.Puteti ajunge in Meteora din Atena cu trenul, cu autobuzul sau puteti inchiria un mijloc de transport.Va propunem sa consultati cu toata increderea sectiunile Hotels si Flights pentru informare cu privire la zborurile disponibile Bucuresti-Atena si preturile mai mult decat rezonabile a unitatilor de cazare !

 

Informatii despre zboruri: destinatia Atena, ruta Bucuresti-Atena in perioadele 30martie-03 aprilie si 11-14 aprilie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare, in Atena si Meteora: ♦♦ Royal Olympic Hotel  ♦ Electra Palace Hotel Athens ♦  Electra Metropolis ♦  King George A Luxury Collection Hotel​ ♦ Meteora Hotel at Kastraki ♦ si  ♦ Grand Meteora Hotel ♦ in perioada 30 martie- 03 aprilie 2019:

► Puteti sa consultati ofertele de cazare si pentru perioada 11-14 aprilie 2019.De asemenea va recomandam si unitatea de cazare: ♦ Archontiko Mesohori Suites & Apartments ♦ care este disponibila in aceasta perioada.

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?