FIVE DAYS HOLIDAY ON THE AMALFI COAST 10/05/2019
Costiera Amalfitana: aceasta zona turistica se afla in partea sudica a Peninsulei Sorrentine, in provincia Salerno. Linia de coasta care se identifica cu regiunea Amalfi se intinde intre orasele Positano – la vest si Vietri sul Mare - la est. Intreaga coasta, extrem de abrupta si cu niste peisaje absolut fantastice, este strabatuta de o sosea care pe alocuri a fost sapata in stanca sau cocotata pe poduri si cornise. Pe versanti au fost sapate in stanca gradini suspendate, sosele, hoteluri, alei cu trepte – de fapt orasele intregi, cu biserici, muzee si strazi, orase 100% turistice care au devenit, de-a lungul ultimelor decenii, adevarate statiuni de lux. Printre cele mai atractive obiective turistice din Salerno, se regasesc:The Garden of Minerva, Salerno Cathedral, Municipal Garden si Luci d'Artista.In aceasta dimineata va puteti organiza o escapada cu un buget mic pe Coasta Amalfi, una dintre cele mai frumoase zone din Italia! Din Salerno poti vizita cu usurinta Coasta Amalfi fie cu autobuzul, fie cu un scuter sau cu o masina inchiriata. Transferul intre aeroportul din Napoli si Salerno se face cu autobuzul si costa 8 euro dus-intors

 

 

 

 

 

Coasta Amalfi este locul unde muntele intalneste marea, iar casele colorate stau marturie a locuitorilor ce traiesc in acest peisaj de poveste. Este una dintre cele mai vizitate regiuni din sudul Italiei si are unul dintre cele mai frumoase tarmuri ale Marii Tireniene. 

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Napoli, ruta Bucuresti-Napoli in perioada 22-26 octombrie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Hotel Romeo Naples ♦♦  Hotel Royal Continental ♦♦  NH Collection Grand Hotel Convento di Amalfi​ ♦♦  Hotel Poseidon Positano​ ♦♦  si  ♦♦ Hotel Residence Amalfi​ ♦♦  in perioada urmatoare:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?