FLIGHTS TO SINGAPORE 09/03/2019
Republica Singapore este un stat-oras insular si cea mai mică tară din Asia de Sud-est. Este situat la sudul Peninsulei Malay si a statului malaysian Johor, 137 km nord de Ecuator. Singapore este un oras tipic asiatic, aici fiind conservate traditii stravechi chinezesti, malaeziene si indiene, de la feng shui pana la cultul stramosilor. Printre cele mai vizitate obiective turistice se numara: Insula Sentosa, Gardens by the Bay - un parc situat în centrul orasului, pe o suprafață de 101 hectare, Universal Studios Singapore - un parc de distractii cu scene si atractii cu diferite teme, de la Hollywood, la SF, plus divertisment live, Grădinile Botanice din Singapore si Parcul de Păsări Jurong. Ne oprim in mod deosebit la Insula Sentosa sau insula veseliei. In trecut a fost un loc de trista amintire si autoritatile au gasit cea mai buna metoda de a aduce oamenii aici: au transformat-o aproape in totalitate intr-un mare parc de distractii. Aici se gasesc hoteluri, plaje, parcuri de distractie, un Merlion urias - mascota orasului Singapore, un leu de mare, gradini, oglinzi care deformeaza si pasari, an de an adaugandu-se o noutate. In ultimii ani, in Insula Sentosa au fost construite din ce in ce mai multe atractii si hoteluri, astfel ajungand sa fie considerata o destinatie aparte, in special pentru familiile care au copii. Facand referire la transport, putem spune ca tarifele taxiurilor sunt relativ mici, iar costul inchirierii unui autoturism este, in functe de masina, intre 120 si 450 SGD pe zi. Va recomandam sa va informati cu privire la locatia exacta a obiectivelor turistice dar si la disponibilitatea mijloacelor de transport.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Singapore, ruta Bucuresti-Singapore in perioada 04-13 noiembrie si ruta Cluj-Singapore in perioadele 05-18 noiembrie si 02-16 decembrie 2019:

 

 

 

 

Ofertele de cazare selectate (in apropiere de centrul orasului): ★★★  Marina Bay Sands ★★  Mandarin Orchard Singapore ★★  Carlton Hotel Singapore​ ★★  Pan Pacific Singapore​ ★★  si  ★★ Fairmont Singapore​  ★★★ in perioada 04-13 noiembrie:

► Accesand sectiunea Hotels, puteti urmari ofertele de cazare pentru fiecare perioada.

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?