FLORENCE IN NOVEMBER 20/03/2019
Florenta este capitala regiunii italiene Toscana si a provinciei Florenta. Orasul se afla pe raul Arno si este cunoscut pentru istoria si importanta sa in Evul Mediu, in special pentru arta si arhitectura sa. Un centru comercial si economic medieval, fiind unul dintre cele mai bogate orase ale timpurilor, este considerat locul de nastere al Renasterii italiene; de fapt a fost numita Atena din Evul Mediu. Centrul istoric al Florentei atrage anual milioane de turisti si a fost declarat de UNESCO Patrimoniu mondial in 1982. De asemenea este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase orase din lume, iar arta, mostenirea istorica si culturala isi pastreaza si astazi impactul major in lume. Daca va faceti rezervare mai din timp, vizitati capitala Toscanei la pret excelent !

 

 

 

Unul dintre simbolurile Florentei este Ponte Vecchio (Podul vechi) peste raul Arno. Este un pod medieval care are costruit pe el adevarate magazine.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Florenta, ruta Bucuresti-Florenta in perioada 10-13 noiembrie 2019:

 

 

Rezultatul cazarii: ★★★ Hotel Berchielli ★★  Golden Tower Hotel & Spa​ ★★   Hotel Montebello Splendid​ ★★  Four Seasons Hotel Firenze ★★   si   ★★ Grand Hotel Baglioni​ ★★★  in perioada 10-13 noiembrie:

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?