FOUR DAYS IN BARCELONA 02/06/2019
Barcelona este capitala Cataloniei, o comunitate autonomă din nord-estul Spaniei. Este de asemenea al doilea cel mai mare oraș după Madrid. Barcelona se află pe coasta Mediteranei, 160 km sud de lanțul muntos Pirinei, care reprezintă granița cu Franța. Populația orașului este de aproximativ 1,6 milioane, iar a zonei metropolitane de aproximativ 3 milioane.Orasul oferă o oportunitate unică pentru turiști, de a se plimba de la rămășițele romane spre cetatea medievală dar și spre orașul modern cu bulevardele sale deschise și toate intersecțiile lăsate largi de colțurile clădirilor tăiate în mod unic. Centrul istoric al orașului este aproape plat, în timp ce orașul modern se întinde spre dealurile înconjurătoare, având străzi ce cresc în altitudine, ce aduc aminte de San Francisco. O trăsătură notabilă este Les Rambles, o serie de bulevarde care pleacă din centrul orașului spre frontul de apă, plin de oameni până noaptea târziu, cu florari, vânzători de păsări, artiști de stradă, cafenele și restaurante. Mergând în sus sau în jos pe Les Rambles puteti vedea prestigioasa operă El Liceu, piața alimentară La Boqueria si piata Plaça Reial, cu ale sale arcuri si palmieri, printre alte clădiri interesante. Printre cele mai impresionante atract turistice se numara: Parcul Güell, Sagrada Família, Casa Batlló, Casa Milà, Montjuïc, Piața Cataluña si Muzeul Picasso din Barcelona. Astazi va oferim ocazia sa va organizati o vacanta de neuitat in Barcelona, unul dintre cele mai incantatoare orase ale Spaniei, la pret excelent ! Zborul direct este operat de Blue Air, pe ruta Bucuresti-Barcelona. Am ales cazare la unitati de 5 stele.

 

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice ale orasului: Parcul Güell -  un parc cu elemente arhitectonice deosebite, situat în partea superioară a colinei El Carmel în districtul Gracia al Barcelone.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Barcelona, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioada 04-07 martie 2020:

► Perioade disponibile si in noiembrie 2019.

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 04-07 martie 2020, la hotelurile: ★★ Eurostars Grand Marina ★★  Hotel Arts Barcelona​ ★★  Majestic Hotel & Spa Barcelona GL​ ★★  Pullman Barcelona Skipper​ ★★  si  ★★ Alma Barcelona ★★  in conditii optime !

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?