FOUR DAYS IN BERLIN 10/03/2019
Berlin este un oras-stat, capitala Germaniei, fiind cel mai mare oras al tarii cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori si acoperind o suprafata de aproximativ 892 km patrati.Orasul este remarcat pentru numeroasele institutii culturale - are mai mult de cincizeci de teatre, o suta cincizeci si trei de muzee, patrusute douazeci de galerii de arta, trei Opere, Filarmonica, gradini zoologice, Gradina Botanica si numeroase parcuri - multe dintre acestea bucurandu-se de reputatie internationala. Pe langa partea culturala, orasul Berlin are una dintre cele mai diverse si vibrante vieti de noapte din Europa. Este casa a nenumarate cluburi de noapte si locul de desfasurare a numeroase festivaluri.De asemenea este cunoscut pentru numeroasele sale baruri situate de-a lungul raului Spree. Impreuna cu multitudinea de cafenele, restaurante si spatii verzi prezente in toate cartierele, acestea creeaza o sursa importanta de relaxare si de petrecere a timpului.Principalele obiective turistice sunt: Poarta Brandenburg, Clădirea parlamentului german, Catedrala din Berlin, Insula muzeelor, Alexanderplatz si Castelul Charlottenburg. Am gasit pentru dumneavoastra trei zboruri operate de Ryanair, la pret excelent !

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Berlin, ruta Bucuresti-Berlin in perioadele 08-11 aprilie, 13-16 si 28-31 mai 2019:

 

 

 

 

Ofertele de cazare selectate: ★★★ Hilton Berlin ★★  Eurostars Berlin ★★  Hotel Adlon Kempinski​ ★★  Regent Berlin​ ★★  si  ★★ Hotel De Rome Berlin​  ★★★  in perioada 08-11 aprilie:

 

 


 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?