FOUR DAYS IN IOANNINA 18/02/2019




Ioannina este capitala regiunii Epirus în Grecia, cu o populație de 100.000 de locuitori, la o altitudine de 600 m peste nivelul mării.Orasul este situat la o altitudine de aproximativ 500 de metri deasupra nivelului mării, pe malul vestic al lacului Pamvotis.Combinaţia de nenumărate monumente istorice si muzee, cu frumuseţea naturală de necrezut a peisajului este o garanţie pentru vizitatori. Castelul din Ioannina, lacul cu insula, pestera, oraşul antic fabulos cu magazinele sale tradiţionale şi pieţele sale excepţionale, nu dau nici o altă alegere pentru turisti, decat de a le atrage atenţia şi a-i captiva. In Ioannina există o viaţă de noapte intensă şi preparate culinare superbe, tradiţionale pentru cei ce adora o petrecere bună şi mâncarea gustoasa. Pe langa muzeele şi obiectivele turistice importante, există de asemenea, nenumărate posibilităţi de a practica sporturi extreme in locatii frumoase si naturale, pentru cei mai indrazneti. Iar cei care sunt interesaţi să evadeze din oraş vor fi impresionati de natura sălbatică şi de peisaje magice care ii asteapta la doar o jumătate de oră distanţă de oras.

 

Informatii despre zbor: destinatia Ioannina, in perioada 17-20 martie 2019:

Informatii despre ofertele de cazare: ★★ Grand Serai Congress & Spa ★  Hotel Du Lac Congress Center & Spa​ ★  si  ★ Hotel Antique Ioannina  ★ in perioada vacantei:

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?