FOUR DAYS IN ISTANBUL 25/07/2019
Istanbul este singurul oraș din lume ce se întinde pe malurile a două continente, Europa si Asia, fiind situat in nord-estul Mării Marmara.Orasul este destinat sa fie capitala, iar in prezent pastreaza urmele unor civilizatii trecute, si reprezinta, cu toata splendoarea si misticismul sau, o armonioasa legatura intre Est si Vest, trecut si prezent, antic si modern. Este unul dintre orasele cu cea mai bogata istorie, cat si unul dintre cele frumoase, incantatoare si vii orase din lume. Are o atmosfera numai a lui, cu stilul sau de viata, oamenii sai, atractiile sale. Aici trebuie sa aveti grija cum va petreceti timpul pentru ca orasul are multe de oferit turistilor de pretutindeni.Vechile palate, moscheile din epoca otomana, bisericile, bazarul si toate celalalte sunt locuri minunate care merita vizitate. Zborul gasit de noi pentru dumneavoastra este operat de compania Pegasus Airlines in perioada 22-25 noiembrie 2019.

 

 

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Palatul Topkapî -  un muzeu din Istanbul, fostă reședință a sultanilor otomani timp de aproximativ de 400 de ani.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Istanbul, ruta Bucuresti-Istanbul in perioada 22-25 noiembrie 2019:

 

 

Rezultatul cazarii, in perioada 22-25 noiembrie 2019: ♦♦ Hilton Istanbul Bomonti ♦♦  Elite World Business Hotel​ ♦♦  InterContinental Istanbul​ ♦♦   si   ♦♦  Hotel Sapphire Istanbu​l ♦♦   in conditii optime de cazare, la pret atractiv !

 

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?