FOUR DAYS IN NÜRNBERG 27/02/2019
Nürnberg, este un oraș din landul Bavaria, Germania, cu peste 500.000 de locuitori, al doilea oraș ca mărime din Bavaria. Numele englez al orașului este "Nuremberg". Împreună cu orașele Fürth, Erlangen și Schwabach formează centrul economic și cultural al Franconiei. Un oras invaluit de o frumoasa atmosfera medievala, traversat de raul Pegnitz pe o lungime de 14 km este unul din orasele europene indragite de turisti, tocmai datorita atractiilor de natura culturala, istorica, religioasa si arhitecturala de care dispune.Desi in urma razboiului, orasul vechi a fost distrus in proportie de aproximativ 90 %, Nürnberg a fost reconstruit miraculos, impunandu-se puternic prin activitati de pace si aparare ale drepturilor omului.Una din atractiile de neratat este Muzeul Jucariilor, un loc indragit de copii, parinti si bunici deopotriva, unde veti vedea jucarii din perioada medievala, fie ele simple papusi, fie unele din cele mai compleze jucarii mecanice.Puteti continua asadar vizita la Gradina Zoologica unde sunt gazduite aproximativ 300 de specii de animale, ca de exemplu: gorile, ursi polari, leoparzi de zapada, tigri siberieni, delfini, lei asiatici, rinoceri, gheparzi, girafe, si tapiri.De precizat este ca gradina atrage anual peste 1 milion de vizitatori, fapt pentru care se regaseste printre cele mai vizitate atractii turistice.Daca va propuneti ca urmatoarea vacanta sa o petreceti in Nurnberg, cu siguranta veti ajunge rapid la concluzia ca nu a fost deloc o alegere gresita, in special datorita bogatiei de obiective turistice pentru care va trebui sa va faceti un plan bine pus la punct pentru a nu omite cele mai importante vizite. Am gasit pentru dumneavoastra un zbor direct operat de compania Wizz Air, la un pret accesibil !

 

Informatii despre zbor: destinatia Nürnberg, ruta Bucuresti-Nürnberg in perioada 22-25 martie 2019:

Oferte de cazare selectate: ★★  Sheraton Carlton Nuernberg ★ Novotel Nuernberg Centre Ville​ ★  Hotel Drei Raben​ ★  Movenpick Hotel Nurnberg Airport​ ★  si  ★ Holiday Inn Nurnberg City Centre​ ★★   in perioada 22-25 martie 2019:

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?