FOUR DAYS IN TURIN 13/04/2019
Torino este amplasat pe o suprafață de 130 km² într-o câmpie delimitată si este înconjurat la vest si la nord de Alpi, iar în sud se află colinele Monferrato. În zilele noastre, Torino este un important centru industrial, cunoscut în mod deosebit în industria automobilistică. În oras se află faimoasa clădire Lingotto, care în prezent găzduieste un centru de conferinte, o sală de concerte, o galerie de artă, un centru comercial si un hotel.De câțiva ani, orasul si-a descoperit o nouă vocatie, ca loc de distracție pentru tineri si nu numai. O altă zonă cunoscută ca loc de recreare este Borgo Dora. Zona este plină de restaurante și locuri de destindere, și exprimă totodată multiculturalitatea torineză. Un oras de o eleganta rara, greu de egalat chiar si in Italia, Torino, te asteapta intr-un weekend prelungit. Zborul pe care l-am gasit este operat de Wizz Air, la pret excelent !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale orasului: Mole Antonelliana -  o clădire din secolul al XIX-lea, cu panorame dintr-un turn de 121 m, plus un muzeu al cinematografiei.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Torino, ruta Bucuresti-Torino in perioada 25-28 mai 2019:

 

 

Am ales cele mai atractive oferte de cazare: ◊♦ AllegroItalia Golden Palace ◊♦  Pacific Hotel Fortino ◊♦  NH Torino Lingotto Congress​ ◊♦  Grand Hotel Sitea ◊♦  si  ◊♦ NH Torino Santo Stefano ◊♦  in perioada urmatoare:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?