FOUR DAYS IN VIENNA 24/03/2019
Viena, capitala Austriei si provincie federala, este situata in nord-estul tarii pe malurile Dunarii si este inconjurata de frumusetile naturale ale regiunii Wachau si de padurile vieneze (Wiener Wald), supranumite si "Plamanii Vienei". Avand numeroase spatii verzi si parcuri frumos amenajate, Viena este un oras foarte agreabil.Este numita si capitala culturala a Europei, este o metropola cu un farmec aparte, ce se bucura de o infrastructura deosebita, fiind in acelasi timp un oras sigur si foarte curat.Pe langa monumente si latura sa plina de istorie, orasul ofera turistilor peisaje unice montane si o plenitudine de atractii culturale: teatru clasic sau modern, opera sau opereta, film sau festivale de dans, expozitii si concerte.Eventual puteti inchiria un mijloc de transport cu scopul de a vizita integral capodoperele culturale existente.De exemplu, printre cele mai vizitate obiective turistice se regasesc: St. Stephen's Cathedral, Schönbrunn Palace, Vienna State Opera​ si Belvedere PalaceMajoritatea atractiilor turistice sunt in vasta zona pietonala,in centrul orasului, zona ce a fost imprejmuita de zidul de aparare al orasului. Acesta a fost inlocuit cu bulevardul Ringstrasse, o sosea circulara ce inconjoara intreaga zona. Pe langa monumente si latura sa plina de istorie, Viena ofera turistilor si o plenitudine de atractii culturale. Teatru clasic sau modern, opera sau opereta, film sau festivale de dans, expozitii si concerte. Acest oras ce respira cultura este plin de evenimente si manifestari interesante ce asteapta sa fie descoperite, pe parcursul intregului an, de aceea nu prea conteaza cand alegeti sa vizitati Viena. Va propunem un city break de primavara, la pret atractiv ! 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Prater - un mare parc public aflat în Viena. Acesta este amenajat pe un vechi teren de vânătoare deschis publicului de împăratul austriac Iosif al II-lea.

► Va recomandam sa va informati cu privire la locatia exacta a parcului.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Viena, cu plecare din Cluj, in perioada 03-06 aprilie 2019:

 

Oferte de cazare selectate: ★★★ Hotel de France Vienna ★★   Steigenberger Hotel Herrenhof​ ★★   Le Meridien Vienna ★★  Vienna Marriott Hotel ★★  si  ★★ Austria Trend Hotel Rathauspark Wien​ ★★  la inceputul lunii aprilie:

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?