FRANZ FERDINAND AT CANNES 05/06/2019
Trupa britanica de indie-rock Franz Ferdinand ce are in spate o cariera de 17 ani si care a adus o noua abordare atat in muzica, cat si in conceptul vizual propus fanilor va avea anul acesta un turneu in mai multe orase din Europa. Noi va recomandam sa îi ascultati la Cannes, pe 22 august si sa petreceti cateva zile pe riviera franceza. Biletul pentru concert este 34 € si poate fi achizitionat online. De la Nisa la Cannes se poate ajunge cu autobuzul. Calatoria dureaza in jur de o ora, iar pretul unui biletul este de sub 5 €.

 

 

 

 

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: Terrasse Du Palais Des Festivals -  un centru modern de conferințe multietajat, cu evenimente importante precum Festivalul de Film de la Cannes.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Nisa, ruta Bucuresti-Nisa in perioada 21-24 august 2019:

 

 

Rezultatul cazarii in periaoda 21-24 august, la hotelurile: ♦♦ Hotel Barriere Le Majestic Cannes ♦♦  InterContinental Carlton Cannes​ ♦♦  Eden Hotel & Spa​ ♦♦  Novotel Suites Cannes Centre​ ♦♦  si  ♦♦ Hotel Le Canberra​ ♦♦ 

► Va recomandam sa va faceti rezervare din timp si sa va informati cu privire la disponibilitatea locurilor.

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?