FUNFAIR IN DUSSELDORF ON THE RHINE 28/02/2019
Dusseldorf, este unul dintre cele mai frumoase orase ale Germaniei. Este un oras elegant si modern pe malurile raului Rin. Aici toate locatiile se afla una langa alta: exact langa renumita strada de cumparaturi Konigsalley se afla Oudstad, vechiul centru al orasului. Cu cele 260 de localuri si taverne orasul este cunoscut ca "cel mai mare bar din lume”. Parcurile orasului sunt un rai binefacator atunci cand va obosesc picioarele.Va puteti termina peregrinarile in Orasul Vechi (adiacent partii de jos a orasului) care a fost transformat intr-un mare mall pietonal in aer liber, cu restaurante, cluburi si magazine.Astazi va oferim ocazia sa vizitati orasul intr-o perioada cu totul speciala.De curand am aflat de ♦♦ Dusseldorf Funfair on the Rin ♦♦, care se desfasoara in perioada 12-21 iulie.Un punct culminant la distracția din oras este parada istorică, una dintre cele mai mari din toată Germania.Datorită popularității sale, în jur de patru milioane de vizitatori se așteaptă in Dusseldorf în timpul acestui eveniment.Cel mai special moment, este reprezentat de expozitia de focuri de artificii din prima si ultima vineri a targului de distractii, cand cerul se aprinde cu afișajul spectaculos de culori. O modalitate foarte bună de a vedea focurile de artificii este o excursie cu barca pe Rin.

 

Informatii despre zbor: destinatia Dusseldorf, ruta Bucuresti-Dusseldorf in perioada 10-24 iulie 2019:

 

Oferte de cazare selectate: ★★★ Hyatt Regency Dusseldorf  ★★ InterContinental - Dusseldorf​  ★★  Van der Valk Airporthotel Dusseldorf​  ★★  si  ★★ Hotel Villa Achenbach​ ★★  in perioada urmatoare:

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?