GRAPE FESTIVAL IN SLOVAKIA 2019 31/05/2019
Grape Festival este un festival de muzica ce are loc in Slovacia si a fost organizat pentru prima data in 2010. Locul actual unde are loc este Aeroportul Pieštany. Atrage anual zeci de artisti, incluzand muzica alternativa, rock, pop, techno, drum&bas, hip hop. Editia de anul acesta va avea loc in perioada 9 - 10 august, iar pe scena vor urca Rudimental, The Kooks, CHVRCHES, The Vaccines si multi altii, iar cel mai indicat ar fi sa cautati detalii despre LINE UP. Biletele pentru festival pot fi achizitionate online si se gasesc la preturile: 69 € – acces festival doua zile. Precizam de asemenea ca distanta dintre Viena si Pieštany este de 160 km si se poate ajunge cu autobuzul. Biletul pentru autobuz este 18 € dus-intors, iar calatoria dureaza 2 ore si 20 de minute. Odata ajunsi, puteti sa va cazati in camping-ul din incinta festivalului. Bineinteles, puteti opta pentru un loc de cazare in oras la una dintre unitatile din Pieštany.

 

 

 

 

 

 

 

Locul desfasurarii festivalului: Aeroportul Pieštany

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Viena, ruta Bucuresti-Viena in perioada 08-11 august 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ 25hours Hotel Beim Museumsquartier ♦♦  Hilton Vienna Danube Waterfront​ ♦♦  si  ♦♦ Holiday Inn Trnava​ ♦♦  in perioada urmatoare:

► Mai multe oferte de cazare gasiti in sectiunea Hotels.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?