HAFENGEBURTSTAG IN HAMBURG 01/03/2019
Hamburg este numele unuia din cele 16 landuri federale ale Germaniei.Ca teritoriu este identic cu orașul, mai precis cu statul-oraș numit oficial "Orașul liber și hanseatic Hamburg" (în germană Freie und Hansestadt Hamburg). Primarul orașului este în același timp și președintele guvernului de land, guvern care în Hamburg poartă numele "senat". În prezent este principalul port german. Are 1,8 milioane de locuitori și este astfel al doilea oraș ca număr de populație din Germania și al șaptelea din Uniunea Europeană.Cele mai des vizitate obiective turistice sunt: Elbphilharmonie, fiind cea mai înaltă clădire a orașului, emblematica sală de concerte Herzog & de Meuron, Miniatur Wunderland, o expoziție feroviară extinsă, în expansiune, bazată pe locații faimoase din întreaga lume, cu tururi asistate.Cu toate acestea, va înstiintam ca in perioada 10-12 mai, are loc aniversarea portului Hamburg, sau in traducere ◆ HafenGeburtstag ◆ , considerat cel mai mare festival de porturi din lume.In aceste zile, peste 300 de nave din diferite părți ale lumii sunt prezente pentru festivitate si multe dintre ele primesc vizitatori la bord.Portul din Hamburg, cât și în zonele din jur sunt foarte bune pentru o vizita în orice moment al anului, dar pe parcursul celor trei zile de festivitati Hafengeburtstag este ceva cu totul special.De asemenea acesta sarbatoreste peste aproximativ doua luni, 830 de ani de la actul sau de nastere: un document prin care imparatul Frederic Barbarossa i-a acordat scutirea de taxe vamale. Va recomandam sa va informati mai din timp cu privire la aceasta minunata aniversare si sa va organizati o vacanta cat mai repede ! Am gasit un zbor cu o escala,  pe ruta Bucuresti-Hamburg la un pret atractiv !

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Hamburg, in perioada 09-16 mai 2019:

 

Oferte de cazare selectate ( orasul Hamburg si din apropiere portului) : ★★ Sofitel Hamburg Alter Wall ★★  Steigenberger Hotel Hamburg​ ★★  Radisson Blu Hotel Hamburg​ ★★ Hotel Hafen Hamburg​ ★★  si  ★★ Empire Riverside Hotel​ ★★

► Va recomandam sa încercați să găsiti o cameră de hotel chiar lângă portul Hamburg, astfel încât să rămâneți aproape de locațiile de festival.

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?