HOLIDAY IN AMSTERDAM 23/01/2019
Amsterdam este un oras perfect pentru o escapada de un weekend sau poate chiar pentru un concediu complet.Orasul ofera vizitatorilor o sumedenie de obiective turistice si multe lucruri de facut.Capitala Olandei este vizitata de aproape 3,5 milioane de turisti in fiecare an, care se plimba fie pe jos, fie cu bicicleta prin faimosul oras.Printre cele mai vizitate atractii turistice se regasesc: Van Gogh Museum, Anne Frank House​, Vondelpark​ dar si altele.Pentru planificarea vacantei, va precizam faptul ca orice perioadă poate fi potrivită pentru a vizita Amsterdamul, însă trebuie să cunoaşteţi câteva amănunte.Cea mai aglomerată perioadă a anului este în lunile, iulie şi august, deoarece este vremea cea mai călduroasă. În orice caz nu veti avea parte de fluctuatii mari ale vremii, indiferent în ce perioadă a anului decideti să călătoriti.Dacă vă numărati printre persoanele care doresc să-si petreacă vacanta în perioadele mai putin aglomerate, nu este nici o problemă, deoarece veti găsi orasul la fel de primitor, încântător, cu reduceri mai mari la companiile aeriene, hotele, restaurante si de ce nu, poate să aveti parte de anumite evenimente atrăgatoare. Spre exemplu, câmpiile însămânţate cu bulbi explodează de culoare pe la mijlocul lunii aprilie până la mijlocul lunii mai. Sezonul cultural în Amsterdam, dar si în celelalte oraşe precum: Haga, Rotterdam, Ultrecht, este în plină desfăşurare între lunile septembrie si mai. Am gasit pentru dumneavoastra o oferta de zbor in perioada lunii februarie la un pret rezonabil !

Rezultatele zborului catre Amsterdam, Olanda in perioadele 13-23 si 16-26 februarie 2019: 

Rezultatele cazarii la hotelurile: ♦♦  Grand Hotel Amrath Amsterdam  ♦♦ Westcord Fashion Hotel Amsterdam ♦♦ Park Plaza Victoria Amsterdam ♦♦ Park Plaza Amsterdam Airport​  in conditii optime:

► Eventual puteti consulta ofertele selectand sectiunea Hotels deoarece pot aparea mici diferente de pret in functie de perioada.

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?