HOLIDAY IN ATHENS 11/03/2019
Atena este capitala Greciei si a cunoscut o evolutie glorioasă, mai ales în Grecia Antică, fiind locuită de oameni încă din Epoca Bronzului si guvernată până în jurul anului 1000 î.C. de regi ionieni. Oraşul îşi ia denumirea de la zeiţa Atena, care simbolizează în mitologia greacă înţelepciunea. Faimosul oras se întinde de-a lungul Câmpiei centrale din regiunea Attica, cunoscut şi ca un bazin. Este înconjurată de Muntele Aegaleo în vest, Muntele Parnitha în nord şi nord-est, Muntele Penteli Hymettos la est şi de Golful Saronic în sud-vest. Atenei îi este dificil să se extindă în continuare datorită barierelor geografice menţionate mai sus, deşi suburbiile metropolei sunt în expansiune continuă. In prezent cuprinde o multime de elemente turistice si de atractii care pot oferi oricarui vizitator ocazia de a petrece timpul si de a se relaxa dupa bunul plac.Obiectivele turistice cele mai des cautate si vizitate sunt: Acropolis of Athens, Parthenon, Syntagma Square​ dar si altele.Insa cea mai renumita atractie ramane Acropolis of Athens sau in traducere: Acropola din Atena care a fost înscrisă în anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Compania low-cost Ryanair opereaza zboruri directe pe ruta Bucuresti-Atena in perioada aprilie-mai. Va propunem sa consultati cu toata increderea sectiunea Flights pentru informare cu privire la zborurile disponibile.

Unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale orasului si cea mai cunoscuta acropola din lume:

Acropola din Atena

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Atena, plecare: din Bucuresti in perioadele 10-17 aprilie, 07-14 si 22-28 mai 2019:

 

 

 

 

Ofertele de cazare selectate: ★★★ Hotel Grande Bretagne a Luxury Collection Hotel ★★  The Athens Gate Hotel ★★  O&B Athens Boutique Hotel​ ★★  Melia Athens​ ★★  si  ★★ Electra Hotel Athens​ ★★  in perioada 10-17 aprilie:

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?