HOLIDAY IN BOLOGNA, EMILIA-ROMAGNA 29/04/2019
Bologna este una dintre cetatile istorice cele mai bine conservate din nordul Italiei in Emilia-Romagna. Este denumita orasul rosu pentru culoarea acoperisurilor si fatadelor sale. Un oras de traditie antica, la inceput locuit de etrusci si mai tarziu de romani, astazi cunoscut pentru viata sa culturala si universitara (aici se afla cea mai veche universitate din Europa - 1088) precum si pentru gastronomia locala. Sunt numeroase restaurantele specializate in meniuri mediteraneene, mai ales in mancarea tipica orasului: tortellini bolognezPrintre cele mai impresionante atractii ale orasului se regasesc: Piața Maggiore, Santo Stefano, Basilica San Petronio, Fountain of Neptune, Pinacoteca Nazionale, FICO World Eataly si altele asemenea. Prin urmare, Bologna este ''ca si facut pentru plimbari''  - cel mai bun mod de a cunoaste acest oras plin de strazi frumoase si cladiri. Aici nu este aceeasi inghesuiala ca de exemplu in Florenta sau Venetia, lucru care face ca vizita in Bologna sa aiba un ton mai personal si bogat. La o ceasca de cafea la unul dintre multele cafenele si baruri din oras, vizitatorul poate admira peisajul cotidian care insusi constitue o atractie turistica ! Zboruri operate de Ryanair in perioada lunii iunie, la pret mai mult decat excelent !

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Piața Maggiore - Piața principală a orașului, cu clădiri medievale și renascentiste, cu cafenele și cu muzicieni stradali.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Bologna, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioadele 06-12 si 06-16 iunie 2019:

 

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 06-12 iunie, la hotelurile: ♦♦ Hotel Cosmopolitan Bologna ♦♦  Starhotels Excelsior​ ♦♦  Novotel Bologna Fiera​ ♦♦  Best Western Hotel San Donato​ ♦♦  si  ♦♦ Hotel Internazionale Bologna​ ♦♦ in conditii excelente, cu servicii complete de cazare.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?