HOLIDAY IN BORDEAUX 04/02/2019
Bordeaux este un oraș în sud-vestul Franței, prefectura departamentului Gironde și capitala regiunii Aquitania. Orașul, traversat de fluviul Garonne, este localizat aproape de costa europeana a Atlanticului. Centrul istoric vechi al orașului Bordeaux a fost înscris în anul 2005 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Bordeaux este unul dintre centrele majore, de renume mondial, ale industriei vinului.Sa nu treceti cu vederea orasul in sine: este un oras stilat, cu un aer viu cosmopolit, si unele dintre cele mai bune exemple de arhitectura a secolului al XVIII-lea din toata Franta. Pentru a vedea cele mai frumoase cladiri, plimbati-va de-a lungul raului, in preajma cheiului vamei. Orasul are de asemeni un mare muzeu de arta, dar ramane sa va convingeti dumneavoastra !

Informatii despre zbor: destinatia Bordeaux, in perioada 02-08 aprilie 2019:

 

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ♦♦  InterContinental Bordeaux Le Grand Hotel ♦  Hotel Burdigala Bordeaux ♦  Novotel Bordeaux Lac ♦  si ♦ Mercure Bordeaux Cite Mondiale Centre Ville​ ♦

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?