HOLIDAY IN BRISTOL 10/04/2019
Bristol este un oraș și un comitat ceremonial al Angliei. Numele orașului provine din limba engleză veche în care "brycgstow" înseamnă "locul de la pod". Podul este și astăzi simbolul orașului și atrage numeroși turiști.Orasul este considerat pe bună dreptate unul dintre cele mai vechi porturi din Insulele Britanice. Există mai multe atracţii de clasă mondială în Bristol: navele istorice cele mai apreciate ale Marii Britanii, podul suspendat emblematic, a cincea cea mai veche grădină zoologică din lume, unul din cele mai interactive centre de stiinta din Europa, precum si o mare reţea de muzee. Multe dintre atracţiile oraşului, restaurante, cafenele şi unitati de cazare au fost premiate pentru angajamentul lor de a sustine turismului ecologic. Mai mult, Bristol are peste 450 de parcuri si spatii verzi, mai mult decat orice alt oras din Marea Britanie, raportat la numarul de locuitori. Nu este greu de observat de ce Bristol este un pretendent real pentru titlul de "cel mai verde oras din Europa".Printre cele mai cunoscute atractii turistice sunt: Podul Suspendat Clifton, SS Great Britain, M Shed, Bristol Zoo Gardens. Am gasit pentru dumneavoastra un zbor direct, dus-intors operat de Ryanair la pret rezonabil !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai frecventate obiective turistice: Podul Suspendat Clifton -  o capodoperă a lui Isambard Kingdom Brunel de design industrial, ce cuprinde defileul adânc al unui râu urban.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Bristol, ruta Bucuresti-Bristol in perioada 25 mai-01 iunie 2019:

 

 

Am ales cele mai atractive unitati de cazare: ★★ Radisson Blu Hotel Bristol ★★  Mercure Bristol Holland House Hotel & Spa​ ★★  Bristol Marriott Royal Hotel ★★ Hilton Garden Inn Bristol City Centre​ ★★  si  ★★ The Bristol Hotel​ ★★ in perioada urmatoare:

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?