HOLIDAY IN BUDAPEST 18/02/2019
Budapesta este un oras ce abunda de obiective turistice si locuri frumoase care fac din capitala Ungariei o destinatie de vacanta ideala. Datorita faptului ca ofera o multitudine de atractii turistice si istorice, orasul poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Europa si din lume. Multi considera Budapesta si poate pe buna dreptate, locul de nastere al lumii moderne.In ultima perioada, cele mai vizitate obiective turistice sunt: Castelul Buda - un castel istoric al regilor ungari din BudapestaBastionul Pescarilor din Budapesta - o terasă în stil neogotic și neoromanic, situată la marginea cartierului Várkerület, pe malul drept al Dunării si Insula Margareta​, o insulă pe Dunăre acoperită de parcuri și este o zonă populară de agrement.Așadar, dacă nu ati ajuns încă la Budapesta, noi vă recomandăm să o puneti pe lista cu vacanțe, mai ales că este și un oraș accesibil ! Tarom opereaza zboruri directe catre Budapesta, in perioada martie-aprilie.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Budapesta, ruta Bucuresti-Budapesta in perioadele 07-11 martie, 27 martie- 01 aprilie si 10-17 aprilie 2019:

Am ales pentru dumneavoastra ofertele de cazare cu cele mai multe rezervari in aceasta perioada: ★★★  Corinthia Hotel Budapest  ★  Sofitel Budapest Chain Bridge​ ★ Kempinski Hotel Corvinus Budapest  ★ InterContinental Budapest​  ★ si  ★ Hilton Budapest​ ★★★

► Va recomandam sa urmariti ofertele de cazare pentru fiecare perioada in parte accesand sectiunea Hotels.De asemenea cel mai indicat ar fi sa va faceti rezervarile mai din timp.

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?