HOLIDAY IN CAPPADOCIA 12/05/2019
Cappadocia se află în estul Anatoliei, în centrul a ceea ce este acum Turcia. Datorită poziției sale interioare și a altitudinii mari, are un climat continental marcat, cu veri calde și uscate și ierni reci cu zăpadă. Precipitațiile sunt rare, Cappadocia fiind în mare măsură o regiune semi-aridă. Kayseri de alungul istoriei a continuat calitatea de a fi un loc de aşezare important. Sute de ridicaturi de pamınt denumite “Höyük” ori “Tümül” au fost cauza transmiterii ın zilele noastre ale dovezilor importante apartinınd civilizatiilor anatoliene. Orasul este unul dintre cele mai vechi dintre oraşele lumii (Mazaka antica, Kaisareia) fiind ıntemeiat ın epocile clasice ın regiunea Cappadocia. Astazi va oferim ocazia sa descoperiti taramul magic al Cappadociei cu putin peste 200 euro ! Zborul este operat de Pegasus Airlines si are o singura escala in Istanbul.

 

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Parcul National Goreme -  un obiectiv turistic foarte cautat de catre cei ce ajung aici. Parcul National Goreme este un complex monahal de biserici sapate in piatra si capele acoperite cu fresce. A fost trecut pe lista monumentelor mondiale Unesco in anul 1985 si este situat la 1 km de satul Goreme.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Kayseri, ruta Bucuresti-Kayseri in perioada 23-28 octombrie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Radisson Blu Hotel Kayseri ★★  Wyndham Grand Kayseri​ ★★  Novotel Kayseri​ ★★  si  ★★ Museum Hotel Uchisar​ ★★  cu servicii complete de cazare, in conditii excelente !

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?