HOLIDAY IN CIPRU 19/05/2019
Statiunea Paphos, supranumita si „salasul zeilor”, este una dintre cele mai frumoase si atractive destinatii turistice din insula Cipru, fiind situata la 153 de km de capitala Nicosia. Paphos are de asemenea 5 repere majore: Afrodita, zeita frumusetii, Sf. Apostol Paul (care a poposit la Paphos in sec I, in drumul sau spre Roma), Paphos, fiul lui Pygmalion si Imperiul Greco - Roman. Al 5 lea reper este repezentat de faptul ca intregul oras a fost declarat sit arheologic si inclus in patrimoniul UNESCO. Capitala a partii de vest a insulei, orasul are aerul unei destinatii de vacanta incarcate de istorie, eleganta trecutului pastrandu-se inca nealterata in arhitectura cladirilor situate in partea veche a orasului. Statiunea se bucura de un climat mediateranean, cu soare abundent pe parcursul intregului an. Verile lungi si uscate, si iernile blande, impreuna cu briza creaza o atmosfera placuta a zonelor costale. Bogata in vegetatie, cu plaje nisipoase si ape cristaline, statiunea a devenit o destinatie turistica preferata si de catre turistii romani, care pot sa isi rezerve singuri bilete de avion si cazare, fara a mai apela la agentiile de turism. Si iata ca astazi va oferim o ocazie excelenta pentru o vacanta la plaja in Cipru, la pret de nerefuzat: aproximativ 190 euro/persoana pentru zbor low cost dus-intors cu Ryanair si 7 nopti de cazare! Sunt multe perioade disponibile! Ce va recomandam sigur e sa va inchiriati o masina, asta o sa va permita sa explorati frumusetile peninsulei Akamas in voie, dar daca nu o sa puteti face asta, nu va stresati, exista si optiunea autobuzului, care circula din ora in ora.

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai frecventate atractii turistice: Stânca Afroditei - o formațiune stâncoasă pe o plajă cu pietre, locul de naștere al Afroditei din mitologia greacă.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Paphos, ruta Bucuresti-Paphos in perioada 06-13 iunie 2019:

► Alte perioade disponibile: 04-13, 08-18, 13-22 iunie, 16-11 iulie si 12-19 septembrie 2019.

 

 

Oferte de cazare: ♦ Amphora Hotel & Suites ♦  Avanti Hotel​ ♦  Aquamare Beach Hotel & Spa​ ♦  The King Jason​ ♦  si  ♦ Aloe Hotel​ ♦  cu servicii complete de cazare, la pret rezonabil !

► Va recomandam sa va faceti rezervare cat mai repede posibil deoarece disponibilitatea locurilor este limitata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?