HOLIDAY IN COPENHAGEN 28/01/2019




Copenhaga este capitala Danemarcei si ceea ce un milion de danezi o numesc acasă. Aceasta "veche fată prietenoasă" este suficient de mare pentru a fi o metropola, unde cumpărăturile, cultura si viata de noapte sunt excelente. Cu vedere la stramtoarea Oresund , la doar câteva minute distantă, este o legătură culturală si geografică între Europa continentală si Scandinavia. Este locul in care basmele vechi se impletesc cu arhitectura si designul modern si stralucitor; locul in care jazz-ul cald se amesteca cu muzica electronica rece din subsolurile Copenhagai, locul unde ai impresia ca intr-o zi ai vazut totul, dar, de fapt, iti trebuiesc luni sa si descoperi intreaga capitala. Copenhaga a fost în mod repetat, recunoscut ca fiind unul dintre orasele cu cea mai buna calitate a vietii. Acesta este considerat, de asemenea, unul dintre orasele cele mai ecologice. Printre cele mai frecventate obiective turistice se regasesc: Tivoli Gardens, Nyhavn​, Rosenborg Castle, Christiansborg Palace si Frederik's Church​. Am gasit pentru dumneavoastra o oferta de zbor, la pret foarte avantajos !

Informatii despre zbor: destinatia Copenhaga, in perioada 20-27 februarie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare, la hotelurile: ♦♦  Clarion Hotel Copenhagen Airport  ♦♦  Tivoli Hotel Copenhagen  ♦♦  AC Hotel by Marriott Bella Sky​ ♦♦  si  ♦ Admiral Hotel Copenhagen ♦  in perioada 20-27 februarie:

► Puteti urmari ofertele de cazare si preturile acestora in sectiunea Hotels.

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?