HOLIDAY IN CORFU 05/02/2019
Capitala insulei Corfu este numita tot Corfu si este portul principal, fiind cel mai mare oras al ionienilor si unul dintre cele mai frumoase orase grecesti.Construit intre doua fortarete si plin de superbe cladiri italiene si franceze, biserici bizantine si parcuri pline cu flori, orasul este o adevarata bijuterie plina de farmece si frumuseti nenumarate.Este o destinatie binecunoscuta in intreaga lume datorita peisajelor unice care efectiv taie rasuflarea oricarui turist.Insula a fost intens promovata turistic fiind, la un moment dat, una dintre cele mai distinse atractii turistice ale Greciei.Astazi insula miraculoasa reprezinta un paradis turistic.Printre cele mai vizitate atractii turistice, se numara: Old Fortress, Mount Pantokrator​, St. Spyridon Church, Museum of Asian Art of Corfu dar si altele asemenea.Insula Corfu, numita si “insula de smarald” din Marea Ionica, atrage anual aproximativ un million de turisti. Lucru care nu mai mira pe nimeni, pentru simplul motiv ca fiecare statiune de pe insula Corfu are potentialul sa farmece orice vizitator pretentios.Turisti din toate categoriile sociale si de toate varstele au garantia ca in Corfu vor gasi cel putin un loc pe placul lor, de la statiuni linistite cu lagune albastre si peisaje de vis potrivite pentru relaxare, pana la locuri unde distractia nu se termina niciodata ! Profitati de aceasta ocazie si planificati-va o vacanta chiar acum !

Informatii despre zboruri: destinatia Corfu, ruta Bucuresti-Corfu in perioadele 09-16, 14-22 mai si 28 mai-05 iunie 2019:

 

 

 

Informatii cu privire la ofertele de cazare.La hotelurile: ♦♦ Aquis Pelekas Beach Hotel ♦  Corfu Palace Hotel ♦  Lena Mare Boutique Hotel​ ♦  si  ♦ Louis Corcyra Beach Hotel ♦ 

Puteti urmari ofertele unitatilor de cazare selectand sectiunea Hotels.De asemenea precizam faptul ca pot aparea mici diferente de pret in functie de perioada lunii sau a anului.

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?