HOLIDAY IN CYPRUS 15/03/2019
Statiunea supranumita si „salasul zeilor”, este una dintre cele mai frumoase si atractive destinatii turistice din insula Cipru, fiind situata la 153 de km de capitala Nicosia.Capitala a partii de vest a insulei, Paphos are aerul unei destinatii de vacanta incarcate de istorie, eleganta trecutului pastrandu-se inca nealterata in arhitectura cladirilor situate in partea veche a orasului.Inceputul primaverii este o perioada minunata pentru o vizita in Paphos –  Cipru, datorita temperaturilor optime si a frumusetii oferite de covorul de anemone rosii si flori salbatice. Statiunea se bucura de un climat mediateranean, cu soare abundent pe parcursul intregului an. Verile lungi si uscate, si iernile blande, impreuna cu briza creaza o atmosfera placuta a zonelor costale. Temperaturile se situeaza intre 32-36° celsius. Bogata in vegetatie, cu plaje nisipoase si ape cristaline, statiunea a devenit o destinatie turistica preferata si de catre turistii romani, care pot sa isi rezerve singuri bilete de avion si cazare, fara a mai apela la agentiile de turism. Din Bucuresti am gasit un zbor direct catre Paphos, operat de compania Ryanair la un pret excelent !

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din ultima perioada: Parcul Arheologic Paphos - o zonă arheologică extinsă cu morminte, vile si o fortăreată, plus mozaicuri romane.

► Va recomandam sa va informati cu privire la locatia exacta a parcului.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Paphos, cu plecare din: Aeroportul International Henri Coandă, Bucuresti  in perioada 16-23 mai 2019:

 

 

Rezultatul ofertelor de cazare: ★★★ The King Jason ★★  Louis Phaethon Beach​ ★★  Avanti Hotel​ ★★  Aquamare Beach Hotel & Spa​ ★★  si  ★★ Amphora Hotel & Suites ★★★  in perioada 16-23 mai:

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?