HOLIDAY IN EILAT 27/01/2019




Va propunem o vacanta la Marea Rosie. Eilat este un port în Israel, pe malul Marii Rosii si este renumit ca stațiune balneoclimaterică, turiștii beneficiind de climatul cald, marin, cu salinitate ridicată, binefăcător pentru recuperare respiratorie, boli de piele și degenerative.Insa, vizitatorii se pot bucura de sporturi nautice, recifuri de corali, o viata de noapte trepidanta si mult soare.Cam asa am putea descrie pe scurt Eilat, una dintre cele mai frumoase statiuni ale Israelului.Va propunem ca inainte de va organiza o vacanta in aceasta destinatie, sa va informati cu privire la atractiile turistice si la preturile foarte avantajoase !

Informatii despre zboruri: destinatia Eilat, in perioadele 06-10, 10-17 si 20-27 februarie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare, in unitatile: ♦♦ Isrotel Lagoona All Inclusive  ♦ Dan Panorama Eilat​ ♦  U Magic Palace Eilat Hotel​ ♦  Dan Eilat ♦♦  si  ♦ Isrotel Yam Suf Hotel ♦ in perioada urmatoare:

► Va recomandam sa urmariti evolutia preturilor in perioada lunii, deoarece pot aparea mici diferente.De asemenea puteti consulta si ofertele unitatilor de cazare de 4 stele.

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?