HOLIDAY IN FRANKFURT AM MAIN 14/02/2019
Frankfurt (pe Main) este cel mai mare oraș din landul federal german Hessa și al cincilea oraș ca mărime din Germania. Este situat pe râul Main și are o populație de aproximativ 670.000 de locuitori. Numele colocvial al orașului este Frankfurt, însă numele său oficial este Frankfurt am Main, care se traduce Frankfurt pe (râul) Main. A nu se confunda cu Frankfurt pe Odra care este un oraș diferit, situat pe râul Odra în estul Germaniei.In oras își are sediul Banca Centrală Europeană.Aeroportul Internațional Frankfurt, aflat pe teritoriul orașului, este cel mai mare aeroport german și se situează pe locul opt în lista celor mai mari aeroporturi din lume, având peste 52 de milioane de pasageri anual.Printre cele mai frecventate obiective turistice se numara: Römer, Palmengarten​, Main Tower, Städel​, Frankfurt Cathedral​, Alte Oper​ si Naturmuseum Senckenberg.​

 

Informatii despre zbor: destinatia Frankfurt am Main, ruta Cluj-Frankfurt in perioada 02-09 aprilie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare.La hotelurile: ♦♦ Steigenberger Frankfurter Hof ♦  Jumeirah Frankfurt​ ♦  Hilton Frankfurt City Centre​ ♦  The Westin Grand Frankfurt ♦  si ♦ Victoria Hotel Frankfurt am Main​ ♦♦  in perioada urmatoare:

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?