HOLIDAY IN GEORGIA 20/02/2019
Tbilisi este capitala si cel mai mare oras al Georgiei situat pe raul Kura, cu o suprafata de 350 kmp. si o populatie de aproximativ 1,5 milioane de locuitori.Principalele atractii turistice sunt: Turul Vinului, Muzeul Janashia, Biserica Sfintei Treimi, Muzeul de Arta al Statului Georgia, Muntele Mtatsminda, Catedrala Sioni, Fortareata Narikala si Baile Sulphur. Georgia este foarte cunoscuta ca un producator important de vin, acesta fiind considerat a fi cel mai bun din cultura post-sovietica.In prezent, orasul este un centru modern, politic, cultural si economic al tarii, cu un aspect istoric, numeroase catedrale maiestuoase, cetati medievale, cartiere antice si piete.Turistii aleg sa viziteze Tbilisi pentru a admira orasul fermecator, obiectivele turistice, a savura bucataria georgiana delicioasa si pentru a experimenta pe deplin traditiile georgiene. De asemenea, din Tbilisi puteti opta pentru excursii de o zi in regiunea vinului, Kakheti, in orasele Gori,  Mskheta si in Kazbegi din lanțul muntos Caucaz.

 

Zborurile sunt directe, operate de compania Tarom, pe ruta Bucuresti-Tbilisi in perioadele 03-07, 17-21 aprilie si 15-22 mai 2019:

Am ales pentru dumneavoastra cele mai cautate unitati de cazare din centrul capitalei: ★★ Radisson Blu Iveria Hotel Tbilisi ★  Tbilisi Marriott Hotel ★  Holiday Inn Tbilisi​ ★  si  ★ Betsy's Hotel​ ★  in perioada 03-07 aprilie 2019:

► Puteti urmari ofertele de cazare pentru fiecare perioada accesand sectiunea Hotels.

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?