HOLIDAY IN GLASGOW, SCOTLAND 22/04/2019
Glasgow este un oras situat la 33 km de Marea Nordului, al treilea ca marime al Marii Britanii si cel mai mare port fluvio-maritim al Scotiei. Este situat in nord-vestul Scotiei pe fluviul Clyde, iar in ciuda latitudinii sale nordice, apropiata de cea a Moscovei, clima Glasgow-ului este clasificata ca fiind oceanica. Temperaturile de aici sunt, in mod normal, mai ridicate decat in majoritatea zonelor cu latitudine similara, datorita influentei calde a Gulf Stream-ului.Orasul de astazi este una dintre cele mai vivace si cosmopolite destinatii ale Europei. Glasgow gazduieste colectii de arta de renume mondial, cele mai mari centre de shopping din Regatul Unit (exceptand Londra) si o vibranta viata de noapte. Acesta s-a dezvoltat pe un fond de arhitectura victoriana, ce este presarat cu lucrarile celui mai cunoscut architect scotian, Charles Rennie Mackintosh. Pe lista celor mai vizitate atractii si activitati turistice se numara: Galeria de Artă și Muzeul Kelvingrove, Glasgow Cathedral, Riverside Museum, Glasgow Science Centre, Glasgow Botanic Gardens si George Square, existand bineinteles si altele asemenea. Am gasit pentru dumneavoastra un zbor direct operat de Blue Air, la pret accesibil pentru aceasta perioada.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Riverside Museum -  un muzeu ultramodern cu colecții de vehicule istorice și afișaje interactive de ultimă oră.

► Recomandarea noastra este sa va informati cu privire la programul de vizita al muzeului.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Glasgow, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioada 03-10 mai 2019:

 

 

Am ales cele mai atractive oferte de cazare: ◊♦ Hilton Glasgow  ◊♦ Holiday Inn - Glasgow - City Ctr Theatreland  ◊♦  DoubleTree by Hilton Glasgow Central​ ◊♦  Citizenm Glasgow​ ◊♦  Park Inn by Radisson Glasgow City Centre​  ◊♦  si  ◊♦ Hotel Indigo Glasgow​ ◊♦ in perioada 03-10 mai:

► Cel mai indicat ar fi sa va faceti rezervare mai din timp. Puteti accesa sectiunea Hotels pentru informare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?