HOLIDAY IN HELSINKI 23/03/2019
Helsinki este capitala şi cel mai mare oras în Finlanda. Este în partea de sud a Finlandei, în regiunea Uusimaa / Nyland, pe malul Golfului Finlandei, pe Marea Baltică. Peste un milion de oameni trăiesc în zona metropolitană Helsinki, care include oraşul Helsinki şi alte două oraşe: Vantaa şi Espoo. Zona metropolitană este cea mai nordica zona urbana de pe Pamant, cu o populaţie de peste 1 milion de oameni. Printre cele mai vizitate obiective turistice se numara: Muzeul Seurasaari - un impresionant muzeu in aer liber aflat pe o insula verde, la cativa kilometri de centrul orasului, Kiasma - muzeul de Arta Contemporana, situat in apropierea Ateneului. De asemenea Helsinki are teatre, o companie de operă și balet și mai multe orchestre simfonice. Un festival anual de la Helsinki include orchestre și artiști renumiți în întreaga lume și un program de varietate bogată. Viața și dezvoltarea economică din capitala se bazează pe porturile sale excelente, pe legăturile feroviare și rutiere bune cu interiorul vast al națiunii. Am gasit pentru dumneavoastra un zbor direct, operat de compania low-cost Ryanair, la pret excelent !

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice din aceasta perioada: Suomenlinna - o fortificație construită la mijlocul secolului XVIII pe mai multe insule de lângă Helsinki.Fortificația a fost înscrisă în anul 1991 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Helsinki, pe ruta Bucuresti-Helsinki in perioada 10-17 mai 2019:

 

 

Am selectat cele mai atractive oferte de cazare: ★★★ Hotel Haven ★★  Hotel Lilla Roberts​ ★★  Hotel Kamp​ ★★  Radisson Blu Plaza Hotel Helsinki​ ★★  si  ★★ Scandic Simonkentta Helsinki​ ★★★  in perioada urmatoare:

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?