HOLIDAY IN KEFALONIA 04/04/2019
Frumusetea Kefaloniei poate fi admirata din orice colt al insulei. Dealuri accidentate, terenuri muntoase, paduri inverzite de brazi, ape turcoaz, plaje generoase de nisip si sate de pescuit traditionale. Toate acestea compun insula Kefalonia, una dintre cele mai frumoase insule din Marea Ionica. Spre deosebire de celelalte insule grecesti, Kefalonia ofera un peisaj variat, atât in interiorul insulei, cât pe bratele peninsulare. Litoralul se intinde pe 237 km, oferind 39 de plaje de nisip si pietris. De asemenea plajele frumoase, golfurile si golfuletele dau naștere unor forme neobisnuite. Pe coasta de nord-est a insulei se afla Myrtos Bay, un golf cu plaja de nisip fin si pietricele, iar pe coasta sudica se regasesc unele dintre cele mai frumoase plaje, in care traiesc testoasele de mare Caretta Caretta. Una dintre cele mai frumoase plaje din Kefalonia este plaja Makris Gialos, populara pentru nisipul stralucitor si pentru apa curata si azurie, situata la mai putin de cinci kilometri de capitala Argostoli. Cea mai faimoasa plaja din Kefalonia este insa Myrtos, care a fost inclusa in numeroase articole de calatorie si este catalogata a fi una dintre cele mai frumoase plaje din Grecia, primind numeroase distinctii pentru curatenie si frumusete naturala. Exista legaturi de autobuz intre aceste locuri,  ele fiind fixate pentru nevoile localnicilor dar si  pentru turisti. Asadar, daca ajungeti in Kefalonia, puteti opta si pentru o calatorie cu masina, motocicleta, scuterul sau, de ce nu, cu caiacul sau barca cu vele. Va fi o experienta inedita ! Pentru perioada imediat urmatoare, am gasit pentru dumneavoastra un zbor operat de Aegean Airlines, la pret accesibil !

 

 

 

Una dintre cele mai impresionante atractii turistice ale insulei: Petani Beach -  o plajă cu pietre pitorească, cu închirieri de umbrele și taverne într-o zonă deluroasă, naturală.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Kefalonia, ruta Bucuresti-Kefalonia in perioada 09-15 aprilie 2019:

 

 

Am selectat cele mai atractive oferte de cazare: ★★ Aenos Hotel ★★  Nostos Condo Hotel ​ ★★  si  ★★  Aura Boutique Hotel​ ★★  in perioada 09-15 aprilie 2019:

► Va recomandam sa consultati sectiunea Hotels si sa urmariti ofertele de cazare disponibile.

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?