HOLIDAY IN KOH SAMUI, THAILAND 09/05/2019
Sambata va aduceam in atentie vacanta in Taormina la pret excelent.Daca aceasta nu vi s-a parut atat de interesanta, poate acest paradis din Thailanda va face cu ochiul: insula Samui! Cu o suprafata de 247 km patrati este cea mai mare insulă din Thailanda si a treia mare insulă într-un arhipelag de peste 80 insule care formează Ang Thong National Marine Park, un paradis al caiacului si snorkelingului. Samui este destul de mare pentru o explorare serioasa si aventuroasa, dar poate fi strabatuta în doar câteva ore cu motocicleta sau cu maşina. Insula este o statiune complet amenajata pentru turisti. Sarmul sau original (Palmieri care se balanseaza in vant, plaje albe si apele racoritoare ale Golfului Tailandei) a ramas in majoritate intact. Koh Samui ofera de toate, de la petreceri zgomotoase pe plaja pana la golfulete linistite, sporturi de apa, aventuri, atractii pentru familii si culoarea locala, care fac din aceasta insula o statiune populara. Zborurile din Romania catre aceasta parte a Thailandei sunt extrem de rare la acest pret, mai ales cu Qatar Airways: acestea au doua escale, bagaj de cala inclus. Perioada de calatorie este extrem e generoasa: din decembrie 2019 pana la inceput de aprilie 2020, gasiti zboruri inclusiv de Craciun si Revelion.

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai impresionante atractii turistice: Na Mueang-1 Waterfall  -  o destinație calmă cu două cascade în trepte, una fiind accesibilă după o drumeție de 30 de minute prin pădure.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Ko Samui, ruta Bucuresti-Ko Samui in perioadele 01-11, 07-20 decembrie 2019 si 08-18 ianuarie 2020:

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Anantara Bophut Resort & Spa ★★  Nora Buri Resort & Spa ★★  Anantara Lawana Resort and Spa​ ★★  Manathai Koh Samui​ ★★  si  ★★ Nora Beach Resort and Spa ★★  in perioada 01-11 decembrie 2019:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?