HOLIDAY IN LARNACA 29/01/2019
Larnaca este unul dintre cele mai vechi orase din Europa, dar aici traditia se imbina in chip inspirat cu modernitatea, asa ca asezarea are cate ceva de oferit oricarui turist. Inca de la prima vizita veti descoperi cu incantare frumusetea Ciprului. Se spune ca Larnaca este cea mai potrivita destinatie pentru a intelege de ce Ciprul este una dintre cele mai atragatoare destinatii turistice din spatiul mediteranean.Plajele cu nisipuri aurii, apa marii, nenumaratii palmieri ametitor de inalti, numarul impresionant de cluburi, baruri, restaurante si localuri care impanzesc zona de tarm, vremea placuta, totul se imbina intr-o experienta de neuitat. In Larnaca, unde se gaseste atat al doilea port ca importanta din Cipru cat si un aeroport international mereu aglomerat, veti intalni turisti veniti din toata lumea. Dar si hoteluri impunatoare, magazine si buticuri de toate felurile, cafenele unde va puteti relaxa si mai ales o priveliste superba. 

Informatii despre zboruri: destinatia Larnaca, in perioadele 31 martie-05 aprilie, 02-08 si 03-09 aprilie 2019:

 

Informatii cu privire la ofertele de cazare, la hotelurile: ♦♦ Sun Hall Hotel & Apartments  ♦  The Ciao Stelio Deluxe Hotel​  ♦  Lordos Beach Hotel​  ♦  si  ♦  Palm Beach Hotel & Bungalows​  ♦  in perioada urmatoare:

► Va recomandam sa urmariti indeaproape preturile in perioadele urmatoare.

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?