HOLIDAY IN LIVERPOOL 23/04/2019
Liverpool este oraș și un Burg Metropolitan în cadrul Comitatului Metropolitan Merseyside în regiunea North West England. Este unul dintre principalele orașe engleze, zona metropolitană având peste 800.000 locuitori. În secolul XIX Liverpool era considerat al doilea port al Imperiului Britanic după Londra, iar de curand vechiul oraș portuar Liverpool a fost înscris  pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO, mai exact in anul 2004. Liverpool este un oras divers, cu multe cladiri georgiene superbe, cel mai vechi cartier chinezesc din Europa, cateva cladiri victoriene impresionante si multe atractii de nivel mondial.Docurile Albert restaurate in 1980 sunt acum printre cele mai populare atractii din Liverpool, avand restaurante elegante, baruri, magazine si muzee, printre care Merseyside Maritime Museum si Tate Liverpool. Orasul atrage si fanii formatiei Beatles, cu International Beatle Week, o saptamana in luna august dedicata formatiei, si cateva muzee. De astazi puteti descoperi Liverpool, planificandu-va o vacanta de neuitat in aceasta parte a Regatului Unit, cu un buget echilibrat ! Din aeroport aveti la indemana mai multe optiuni pentru mijlocul de transport: tren, autobuz, autocar sau taxiu !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai atractive obiective turistice din oras: Docul Albert - clădiri renovate din cărămidă roșie, care găzduiesc acum diferite muzee, restaurante, cafenele și baruri.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Liverpool, ruta Bucuresti-Liverpool in perioada 23 mai - 01 iunie 2019:

 

 

Unitati si oferte de cazare selectate: ♦♦ The Nadler Liverpool ♦♦  Hotel Indigo Liverpool ♦♦  Novotel Liverpool Centre ♦♦  Crowne Plaza Liverpool City Centre​ ♦♦  si   ♦♦ Malmaison Liverpool​ ♦♦  in perioada 23 mai - 01 iunie:

► Va recomandam sa optati pentru unitatile de cazare in care sunt mai multe locuri disponibile.

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?