HOLIDAY IN LJUBLJANA 27/04/2019
Asezat strategic la doua ore de mers cu masina de Venetia si trei de Viena, Ljubljana, capitala Sloveniei, este un oras foarte frumos si in aceeasi masura linistit, care imbina cu distinctie stilul baroc cu cel modern. Situat de-a lungul raului Ljubljanica, orasul este renumit prin centrul vechi, sau prin varfurile gemene ale Catedralei, care la randul sau gazduieste impresionante fresce. Centrul vechi  este bine sa fie strabatut la pas, pentru a nu pierde un drum de-a dreptul incantator. In ciuda faptului ca este un oras european de marime medie, Ljubljana isi pastreaza caracterul prietenos al unui oras mic, avand in acelasi timp toate caracteristicile unei metropole. Aici, in punctul de intalnire al culturilor estice, vechiul se intrepatrunde armonios cu noul. De asemenea este un oras cultural, care gazduieste multe teatre, muzee si galerii si se poate mandri cu una dintre cele mai vechi filarmonice din lume. Aici au loc numeroase concerte si diferite evenimente. Astazi va propunem o vacanta de neuitat in capitala Sloveniei, la pret destul de bun pentru aceasta perioada !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Tivoli City Park -  cel mai mare parc din Ljubljana cu 5 km pătrați de grădini, alei pavate și zone de iarbă pentru picnic.

 

 

Informatii despre zbor: destinaita Ljubljana, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioada 13-22 mai 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Hotel Lev Ljubljana ♦♦  M Hotel Ljubljana​ ♦♦  Four Points by Sheraton Ljubljana Mons​ ♦♦  Birokrat Hotel ♦♦  si  ♦♦ InterContinental - Ljubljana​ ♦♦  in perioada urmatoare:

 

 

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?