HOLIDAY IN MADEIRA 22/01/2019
Madeira este un grup de insule portugheze din nordul oceanului Atlantic Constând din două insule locuite și trei insule nelocuite, formează împreună cu Ilhas Selvagens,  Regiunea Autonomă Madeira cu capitala la Funchal. Arhipelagul este situat la aproximativ 580 km de coasta africană și la 860 km de Lisabona, capitala Portugaliei.Maderira este recunoscuta ca destinatie turistica exotica, in care turistii se bucura de peisaje unice relaxandu-se si servind  bucate traditionale alaturi de un vin ales specific zonei.Lasand totul deoparte, aceste insule ce aparţin de Portugalia si atrag în fiecare an peste un milion de turişti din întreaga lume deoarece  beneficiază de un climat favorabil de-a lungul întregului an, ele sunt supranumite Insulele Eternei Primăveri !

La alegerea dumneavoastra puteti sa consultati si celelalte zboruri selectand sectiunea Flights.De asemenea va puteti informa cu referire la preturile cazarii in acest sezon in sectiunea Hotels.

Rezultatul zborului catre Madeira, in perioada 23-29 martie 2019:

Rezultatele cazarii la hotelurile: ♦♦ The Cliff Bay ♦♦ Pestana Casino Park​ ♦♦ Vidamar Algarve Hotel Dining Around​ ♦♦ Golden Residence Hotel​ ♦♦ in perioada lunii martie:

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?