HOLIDAY IN MALTA 17/01/2019
Profitam de promotia Wizz Air de astazi, zboruri cu 20% reducere, si ne intoarcem in Malta, una dintre cele mai spectaculoase insule europene si o destinatie de top pentru intreaga familie.In primul rand aici totul este aproape, neasteptat si foarte accesibil. Dar insulele malteze sunt mai mult decat un muzeu in aer liber. Grupul de insule emana o placere aproape palpabila. Puterea lor de atractie consta intr-un amestec, unic in felul sau, intre vechi si nou si in felul in care aici istoria acompaniaza prezentul.Majoritatea turistilor prefera sa viziteze cel mai frecvent Comino, o mica insula, St. John's Co-Cathedral, Azure Window​ si Blue Lagoon​.In al doilea rand, daca va place sa mancati la restaurant, arta culinara malteza combina cele mai bune ingrediente locale - pestele, fructele de mare, fructele si legumele - cu mancaruri internationale. Si totusi nu exista nimic mai gustos decat painea malteza, proaspat scoasa din cuptorul satului.

Rezultatul zborului catre Malta , in perioada 28ianuarie-01 februarie 2019:

Rezultatul cazarii la hotelurile ♦♦ InterContinental Malta ♦♦  Maritim Antonine Hotel ♦♦  The Palace in perioada urmatoare:

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?