HOLIDAY IN MALTA 11/02/2019
Malta este una dintre cele mai spectaculoase insule europene si o destinatie de top pentru intreaga familie.In primul rand aici totul este aproape, neasteptat si foarte accesibil, dar insulele malteze sunt mai mult decat un muzeu in aer liber. Grupul de insule emana o placere aproape palpabila. Puterea lor de atractie consta intr-un amestec, unic in felul sau, intre vechi si nou si in felul in care aici istoria acompaniaza prezentul.Majoritatea turistilor prefera sa viziteze cel mai frecvent Comino, o mica insula, St. John's Co-Cathedral, Azure Window​ si Blue Lagoon​.In al doilea rand, daca va place sa mancati la restaurant, arta culinara malteza combina cele mai bune ingrediente locale: pestele, fructele de mare, fructele si legumele cu mancaruri internationale. Si totusi nu exista nimic mai gustos decat painea malteza, proaspat scoasa din cuptor. Am gasit pentru dumneavoastra zboruri directe din Cluj si Bucuresti, la un pret rezonabil !

Informatii despre zboruri: destinatia Malta, rutele: Cluj-Malta in perioadele 10-17, 24-31 martie si Bucuresti-Malta, in perioada 04-11 martie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ★★ The Palace - AX Hotels ★  Hotel Phoenicia Malta Valletta​ ★ Corinthia Palace Hotel & Spa​ ★ The Xara Palace Relais & Chateaux​ ★ si ★ Corinthia Hotel St Georges Bay  ★★

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?