HOLIDAY IN MONTEVIDEO 26/02/2019
Montevideo este capitala, principalul port si cel mai mare oras din Uruguay. Conform unei vechi legende, orasul îsi datoreaza numele unui marinar portughez, care ar fi strigat "Monte vide eu" ("Eu vad un munte"), atunci când, fiind de serviciu la catarg, ar fi zarit pentru prima data colina pe care astazi sta orasul.Orasul este un amestec fin de delicii exotice istorice și puncte de reper suave contemporane interconectate pentru a forma un urbanism unic. Abundă în preparate gastronomice, atracții turistice, si paradisuri de cumpărături.Montevideo este deservit de Aeroportul Internațional Carrasco un port de feriboturi, precum și un drum extins și rețeaua feroviară. Sa va plimbati prin oraș este o plăcere și există o mulțime de opțiuni de transport public ieftin, cum ar fi troleibuze, microbuze, tramvai, trenurile de navetiști și, toate acestea fac călătoria ușoara și distractiva. Mai mult decât atât, închirierea mașinilor este un excelent mod de a face tururi prin oras deoarece Montevideo are o vecinătate compactă.De asemenea puteti explora orașul si pe jos.Printre cele mai cunoscute obiective turistice se numara: Solís Theatre, teatru monumental fastuos construit în 1856, cu un program divers de manifestări artistice și tururi publice, Fortaleza del Cerro, cunoscută și sub numele de Fortaleza General Artigas, este o fortăreață situată în oras cu vedere la Golful Montevideo, Andes Museum 1972, Bodega Bouza​, Plaza Matriz​, Pittamiglio Castle​, o multitudine de atractii turistice impresionante.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Montevideo, ruta Bucuresti-Montevideo in perioadele 02-12, 06-16 si 13-23 octombrie 2019:

► Va recomandam sa urmariti zborurile selectand sectiunea Flights

 

Informatii cu privire la ofertele de cazare.La hotelurile :★★ Radisson Montevideo Victoria Plaza ★  Alma Historica Boutique Hotel​ ★ Puerto Mercado Hotel ★ AXSUR Design Hotel​ ★ si  ★ Dazzler by Wyndham Montevideo​  ★★ in perioada 02-12 octombrie:

► Puteti urmari ofertele de cazare pentru fiecare perioada accesand sectiunea Hotels.

 

 

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?