HOLIDAY IN MOROCCO 19/03/2019
Cunoscut si sub numele de Fez, Fes este cel de-al doilea oras ca marime al Marocului. Apartinand Patrimoniului Unesco, orasul a ramas unul dintre ultimile doua orase cu zone unde traficul este destinat exclusiv pietonilor.Fosta capitala a tarii in perioada medievala, orasul mai poarta si astazi influenta destul de evidenta a ocupatiei otomane, fiind un oras care a pastrat foarte bine vestigiile si obiectivele ce ii dau farmecul deosebit. Grija autoritatilor pentru administrarea,restaurarea si prezentarea acestora, a transformat orasul intr-o destinatie preferata a turistilor care doresc sa ia contact cu civilizatia pre-crestina, in special cu civilizatia si cultura islamica. Pentru cei care iubesc muntele, pot face mici excursii pe muntele Atlas, aflat Ia doar cativa kilometri de oras.Printre cele mai vizitate obiective se regasesc: Bou Inania Madrasa, Al-Attarine Madrasa, Bab Bou Jeloud, Dar Batha, Jnan sbil​ dar si altele asemenea. Va recomandam ca mai inainte de a va organiza o vacanta in aceasta destinatie, sa va informati cu privire la toate aspectele orasului dar si la posibilitatea inchirierii unui mijloc de transport, avand ca insotitor un ghid turistic cu experienta. Am gasit pentru dumneavoastra un zbor, la pret destul de atractiv !

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Dar Batha - Muzeu dintr-un fost palat, cu expoziții de artă tradițională, inclusiv ceramică și sculptură în lemn.

 

Informatii despre zbor: destinatia Fes, ruta Bucuresti-Fes in perioada 22-27 mai 2019:

 

 

Oferte de cazare: ★★★ Palais Faraj Suites & Spa ★★   Palais Sheherazade & Spa​ ★★  Palais Medina & Spa ★★  si  ★★  Palais De Fes Dar Tazi​ ★★  in perioada urmatoare:

Quick Search

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?